JULEN

LILLJUL HOS KARRE
Även detta år fixade "festkommiten" lilkjulen. Jag gillart!=)

Väntan på mat och att alla ska komma.


Kö till maten


Julklappsleken...giriga som tusan är vad vi blir under denna timme och många hårda ord som slängs i mun på varandra...Men det är så det ska vara=)


Helt slutkörda efter mycket mat och härj.




JULDAN!

Tjejligan är samlade ännu en gång. Helt jäkla underbart att få träffa alla! Dock saknade vi två=( 
Förfesten var lyckad som alltid. Tror nog att vi i år var snäppet galnare och gillade alkoholen lite mer än vanlligtvis....Vilket jag ABSOLUT inte klagar på!! Vi är inte dem som spottar i glaset inte=)

Dags för gruppfotot innan vi går in i dimman...


Seriösa karriärskvinnor


Oseriösa karriärskvinnor


Åren sliter hårt på mig...igår fick jag frågan "hur gammal jag var". Skojade till det lite och sa 26, fråga mig inte varför men ibland på lördagar vid 02.00 så kan en sån sak vara väldigt roligt. Hur som helst denna killen trodde inte på mig och jag erkännde att nej det är jag inte. Men innan jag hann och säga min riktiga ålder klämmer killen fram att han tror jag är 32 år. 32 JÄVLA ÅR!!!!!!!!!! AJ det gjorde ont! Må han leva ett mycket olyckligt liv... 


JULAFTON

Dagen var bra. Mycket mat och choklad. Fick bland annat en pulsklocka, grymma hörlurar, ipod och presentkort.

Var även  hos mormor och farfar och farmor. Mycket jobbigt att åka till f & f. De är så gamla och skröpliga. 97 resp. 94. Inte mycket de har koll på och då menar jag även oss barnbarn. Tog typ 15min innan farfar förstod vilka vi var. Och farmor frågade samma fråga om och om igen.

Annars så hände inte så mycket annat denna dag. En slappar dag med mycket häng framför tv:n med familjen.

lilljul hos karre

Igår blev det lilljul hos karin med tjejligan. Måste vara typ sjunde året som vi kör denna underbara lilljul med mat och julklappsleken, Jaa jag gillar traditioner=)

     
Fia och madde

Återkommer imorgon med fler bilder. Internet är CP:t här hemma!


jullov!!!

Äntgligen har det börjat...JULLOVET! Har varit massor, massor i mängder i skolan därav min frånvaro på bloggen. Men nu är jag tilbaka, ja till en viss del i alla fall. Jobbar hos mamma o pappa  just nu från tidiga morgonar  till sena kvällar. sjukt trött, men pengar behövs alltid=)


Bibblan har varit mitt hem de två sista veckorna!


Men här kommer lite roligare bilder från klassavslutningsfesten/julbordet som vi hade i måndags. En en helt galen och kul kväll...=)


Dukning made by me and my girls. NICE!


Girlsen och jag hade ett framträdande med sång och dans.


Festkommitén. Vi fick även blomma av klassen som tack för arrangemanget. Gulligt som fan!!


Grabbarna sjöng "tänd ett ljus"

Puss o hej!


lite förnyld!

Har varit sjuk nu några dagar. Börjar bli bättre men har fått sjukt stora förkylningsblåsor i munnen. Nästan större än de blåsor jag hade till och från under gymnasiet. Så idag fick jag ta mig till apoteket och köpa bedövningsgel så att jag åtminstone kan äta. En jätte trevlig apotekare. Hon tyckte synd om mig vilket jag alltid gillar så då passade jag på och visa mina blåsor vilket resulterade i att hon tyckte ännu mer synd om mig vilket jag hade hoppats skulle bli hennes reaktion. Men så kommer min ovana ,jo att jag börjar halvt som halvt ljuga. Säger att jag varit hos doktorn och de inte vet varför jag får dessa blåser och att blåsorna är så stora så det är inte blåsor utan sår. Visst detta har läkaren sagt till mig men......för  sex år sedan. Varför gör jag så för !!?

Eftersom jag har varit sjuk denna vecka har jag därmed hunnit kolla på julkalender och tro´t eller ej ätit frukost då med. Första avsnittet jag såg tyckte jag det var skit men nu börjar jag tycka det är helt okej. Tror det till och med kan bli riktigt bra faktiskt men Mysterium på Greveholm är fortfarande den bästa julkalendern som har gått under de senaste 23åren!


Tände lite ljus och burrade in mig i duntäcket och åt min goda frukost. myspys!


I tisdags var det E tur att bjuda på middag. Denna gång kom jag ihåg att ta kort på maten men glömde efterrätten istället. Men till huvudrätt blev det fajitas men kyckling och en jätte god sås a la E=) Till efterrätt kladdkaka med grädde. I tisdags var den sista gången, snyft vad jag kommer sakna dessa tisdagar=( Två av tjejerna åker tillbaka till lkpg för att göra den sista termin och ta examen där. Vi andra kommer vara kvar i Kalmar under en termin till sedan tar S och E examen och K och jag, ja vi vet nog inte riktigt vad eller vart vi är efter nästa termin.....Men bara för man splittras behöver inte det betyda att vi aldrig mer ses igen=)
 P U S S  G I R L S ! ! ! ! !


Men hallå..


..den svart lådan i flygplanet inte är svart utan orange.
Va fan liksom! Endast jag som inte hade någon aning om det?!



 

RSS 2.0