Klen idag!


Var en helt okej kväll igår. Men var helt lost när det gällde tiden. Har ingen aning vad som gjorde att jag trodde klockan var 02.00 när den egentligen var 01.00.Så jag gick, som vanligt, till pizzerian i tron att klockan var 02.00.Tyckte att det var lite lite folk där men men. Förstod ingenting när N berättade att klockan endast var 01.00. Trodde inte på honom först. haha! Så himla vilsen jag kan vara ibland=) Ännu värre blir det med lite alkohol i kroppen. Inte lätt alla gånger att heta Moa ska ni vet ....*ler*

Idag har jag gjort.....absolut inget. Måste inhandla alvedon tills nästa söndag.

Läste att FIBK vann sin femte seger (GRATTIS!) men att de klagar på att publiksnittet är låg. TIPS: sänk summan på inträdet och med tanke att det finns 10 000 studenter i kalmar borde kanske ett studentpris också finnas.
Saints div 1-  20kr (student)
KFF allsvenskan- 90 kr (student och stående)
FIBK div 1- 80 kr 


En typisk lördagskväll for moa


En typisk söndagsmorgon för moa

Iväg till S nu på adventsfika. MYS!

CIAO!


F.E.S.T.!

Ville bara påminna er ifall ni har missat att ikväll ska moa gå på FEST!=) Aspepp som ni kanske märker=)





En typisk söndagsmorgon i min, meimis, jossans gamla lägenhet=)


nattorientering

Tjo!

I kväll (ja på en fredags kväll) har vi haft nattorientering på svinö och grillat. Det var riktigt nice! Vi trodde att man kunde springa men ack vad fel vi hade. Fick gå sakta och försiktigt, men ändå var det någon som hade svårt att sätta ner fötterna på rätt ställen=) Har testat på balett idag också. Har aldrig insett hur jobbigt det är! Men det är sjuuukt jobbigt!!!!

 Har testat på lite kampsport och jag säger bara, Kalle, du kommer få fett mycket stryk när jag kommer hem på jullovet! Äntligen ska du få smaka på din egen medicin. Förbered dig på det värsta!=) mohahaha!

Imorgon ska min syster och hennes karl besöka kalmar för att handla lite julklappar. Tänkte passa på att luncha med dem då. Och sen på kvällen blir det utgång!  ATT jag gillar utgångar!!=)

puss o hej!



tisdag är en bra dag

I tisdags var det K tur att bjuda. Även denna tisdagen var det mycket, mycket gott. Och jag ser fram emot nästa tisdag. Tisdag, tisdag, TISDAG!!!=)

.
Huvudrätt: köttgryta med pasta (glömde ta kort på maten så fick ta på resterna, ser kanske inte lika aptitligt ut)


Efterrätt: Smoothie med smak av hallon och banan


    
Tjejerna jag kalar med på tisdagar



Idag ringde jag upp mamma för att höra vad hon och pappa önskar sig i julklapp. Hennes önskningar var det inga problem med. Men sen när det kom till pappa säger mamma:

- och pappa önskar sig strumpor.
 nej hör man någon säga i bakgrunden.
-och t-shirt.
ännu ett nej i bakgrunden.
- och handskar.
ytterligare ett nej.
- Jo men det är visst det du vill ha
Nej jag hatar mjuka paket och önskar mig en bandslipmaskin hör man pappa säga.

 
Stackars pappa. När ska han inse att ju mer han tjatar om sitt hatande av mjuka paket desto fler mjuka paket får han=)
Men visst pappa klart att du denna gång ska du få din bandslipmaskin....

plugg, plugg och åter plugg!

Helgen har det enbart varit plugg för hela slanten. Jag och K har suttit med vårat arbete. *SUCK* vilken helg! Men OJ vad vi har varit effektiva! Så igår kväll förtjänade vi en pizza och några öl med T och D. Spelade sällskapsspel ända in på småtimmarna och då ska ni veta att jag egentligen inte är så förtjust i spel! Men detta spel rekommenderar jag verkligen, Galen Pannan heter det. Vi funderade lite på att gå ut men nej trivdes så bra där i mysbyxor, öl och Galen Pannan så kände inget behov av det =)
Dock var jag o K inte lika effektiva idag. Började med att jag vaknade upp av att K skickade ett mess och frågade var jag var någonstans. Bahh jobbigt! Hittade inte rikttigt den litteraturen vi ville ha. Bahh jobbigt! Eftersom det är söndag stänger bibblan vid 15.00. Bahh jobbigt! Men visst ,även idag är vi värda en klapp på axeln. Ska kanske surprisa K genom att skriva lite mer. Har inte så mycket annat för mig just nu.




Jag har vunnit.....


....en prenumeration på tidningen MåBra! Alltid lika kul att vinna nått=)




MIn syster skapade fel lott. Känns bra va ida?!....


Henke "the Sport Guru"


De pissar på sin egen sport genom att "värva" Henrik Larsson. Dock kommer publiksnittet öka rejält, vilket troligtvis är föreningens tanke.


 Henke med de fyra H:n:  Het, Hunk, Helsingborgare, Henke
 
God natt

sex dagar kvar...

....tills det är tisdag igen. Längtar!
Igår var det M tur att bjuda hem the ladies!


Huvudrätt: Tacopaj med sallad


Efterrätt: Marängswisch

Ps: K och jag är jävligt tuffa. När kalmar sov var vi på språng och fixade och donade natten till onsdagen. Håll tummarna att resten fixar sig=) Hur nyfikna är ni nu då? vavavavav??!!

  


Saturday night!


På lördagen blev det utgång. ATT jag var pepp för utgång då, Inte varit ute på fyra veckor. Det blev förfest hos Daniel F. Riktigt kul! Varför är förfesterna alltid roligare än utgången? Är så himla pissigt trött på de få uteställen som Kalmar har! Längtar till nått nytt! Men hur som helst denna gång blev det Palace. Runt 01.00 skulle alla gå hem, vilket ska erkännas att jag blev lite lack på. Jag skulle absolut inte gå hem då! Typiskt par, man kan inte lita på dem tänkte jag . Var på väg att börja leta upp D och hans vänner när det sa PANG och jag orkade jag knappt hålla mina ögon uppe, tyckte att alla trängdes och knuffades och att musiken var för hög, så istället för att gå sist så gick jag först, Det bästa med palace: att jag bor 3 meter därifrån=)   


"Detta kort är personligt och ger dig tillträde före kö och fri entre fram till 23.30 alla lördagar t.o.m. 27december. 2008" 
//Palace. 

Ett sånt kort har jag nu!! Fan vad lycklig jag är=)

Ps: Måste försvara mina vänner,.de vet verkligen hur de får igång publiken trors att de är par! De är bäst! Bara jag som blir lite bitter när jag inte får som jag vill=) 

  
Daniel och Maria bjöd på nått jello-aktigt med sprit i. Slank ner i halsen ganska så lätt=)

 
Par nr 1                                    Par nr 2


             Par nr 3 även värdparet för kvällen


Uppe med tuppen.

Nej jag uppe innan tuppen! Både idag och igår vaknade jag vid fem, kan inte sova! Sjuuuukt jobbigt!

Är förbannad på kalmarhem som ännu en gång ska höja hyran. Snart är det inte värt att bo kvar här alltså. För mina fjuttiga 21 kvadramterar jag bor på betalar jag tok för mycket. Så mamma o pappa ledsen men jag tänkte jag ska flytta nu till årsskiftet.....hehe nävars men ärligt om jag ska bo kvar i kalmar längre än de planerade 6månaderna så blir det nog en flytt.  Ska nu börjat sova med alla lampor tända likaså ska varmvattnet stå på 28tim/dygnet, allvarligt alltså!


raggadaggadisch!

Ugång i helgen. Tänkte köra på en helt ny stil.
PUA = Pickup Artist - raggningsexpert.

- En PUA blir inte dissad
- En PUA är svårfångad
- En PUA har bra hand med det motsatta könet. 


 Så yes en cool, avslappnad girl som osar självförtroende är precis vad jag ska bli, en master i PUA som kan läsa av killens intresse before I do my moves. Tänk om jag blir dissad, då är jag inte längre än PUA. noooo can´t let it happen, won´t let it happen! Så därför får jag helt enkelt hoppa den där killen jag engentligen vill ha och hålla mig till den killen som bekräftar mig men är ganska så oattraktiv.

Måste göra ett kryss på handen tills helgen för att påminna mig och jag ÄR svårfångad eftersom jag är en PUA och sänker mina krav eftersom risken finns att jag kan bli dissad annars. Får inte vara så lättimponerad!



Hoppas ni fattar att jag är lite smått ironisk. Men begreppet PUA finns i verkligheten men riktar sig enbart mot män vilket jag lackar lite på. Kvinnor kan väl också vara en PUA!?



Hittade en komisk hemsida där ett gäng seriösa machokillar tar upp bl.a PUA och där de välkomnar alla män med inledningsorden:

"Vi vet att alla män någon gång har funderat över hur kvinnor fungerar och önskat sig veta mer...

Så var det även för oss och det är därför vi brinner för att göra män riktigt bra med kvinnor. Det handlar inte om att spela ett spel eller vara någon du egentligen inte är. Det handlar inte heller om pengar, utseende, ålder eller din status.

Det som är viktigt är att ha ett attraktivt beteende och förstå hur kvinnor fungerar - vilket är exakt vad du kan lära dig här" http://www.c-r.se/?gclid=CMHkwJ_Z_ZICFQiyEAodjGsyBg . So far so good tänkte jag och blev lite lack varför det inte finns en sån här hemsida för oss tjejer. Men sen ooooj började jag skumma lite i deras blogg.....
Citat ur deras blogg:
 "ALL framgång med kvinnor du någonsin kan önska dig är självbilden och insikten: Getting laid is FUCKING easy and I'm DAMN good at it!"'

Men det värsta är att..... Håll er i hatten nu killar, det kostar 4000spänn för er att ta del av dessa machokillarnas erfarenheter! 

Vilka killar va!!! Har lust att åka upp och nypa dem hårt i kinden!


Grattis Kalmar FF!

Får väl börja med att säga grattis kalmar FF!! Fan vad kul för dem! Var på stor torget i måndags för att fira dem tilsammans med 15000 andra. Och Viktor Elm hittade mig bland alla människor och gav mig en lång sugande blick.....in my dreams.     

Igår var det tisdag, veckodagen jag lever för. M bjöd på panpiff, potatis med brunssås och lingon. Och till efterrätt chokladbollar och det bästa av allt, MED PÄRLSOCKER!!!

 


Hugs and kisses


Rearrange

Sjuuukt! Vaknade upp kl. 12.00 idag (ja jag vet ATT jag har sovit tok för länge) och hittade alla mina tavlor liggandes på golvet. Har antagligen gått i sömnen och tagit ner alla mina tavlor. Knappt lätt förvånad när jag vaknade då:)


Drömtydning enligt hem.passagen.se
Möblering = En glad händelse under dagen. Eller så längtar jag efter förändring.
 Är för tilf'ället väldans trött på min lilla, lilla lägenhet och mitt tråkiga liv så tackar gärna ja till en förändring som Expedition Robinson. Jodå ATT jag har funderat på att söka.Skitkul ju!

Igår var jag en slacker tilsammans med M och E. Kollade film, gick på innebandy, käkade thai mat, gooodis och kollade film. Precis som en lördag ska se ut om man har bestämt sig för att inte gå ut och "shaka your pom pom"!  

Heja Kalmar FF. Idag vinner de allsvenskan. Dobidooo!


          
Moa Hermansson
Ålder:23 år
Längd:166 cm
Vikt:41 kg (?!)
Yrke:Studerande
Moa Hermansson:
Galet bra social kompetens. Det har Moa Hermansson. Vildmarksliv lockar henne inte alls utan det är det psykologiska spelet som ska bli mest spännande. Hon fasar för ormarna på ön men ser sitt deltagande som ett fantastiskt och lite läskigt äventyr!  Ödmjukhet och ett starkt psyke är Moas vinnarrecept. Hennes mål inför Robinson 2009: att en tjej ska vinna igen!










träningsvärk!

  • ATT jag har tagit mitt nya liv på allvar!! Igår var jag och M och körde ett pass boxercise vilket gav mig en rejäl träningverk. Har haft stora problem med att sätta på mig jackan idag. Men lätt att vi ska gå nästa vecka igen. Pepp så pass så!
  • Idag har det varit plugg på bibblan hela dagen med K. Även imorgon kommer det vara bibblan hela dagen. Men cred till mig och K som verkligen tar tag i våran uppsats ändå.

    Nu väntar Medium och glass! 

    Hej hopp!

tisdagtraditionen lever vidare

Jaha så kom tisdagen då det var min tur att bjuda på middag och efterrätt. Är nämligen så att jag och girlsen har skapat oss en tradition att på tisdagar bjuda varandra på middag med efterrätt.


Till huvudrätt: tacos. På bild: Matilda


Till efterrätt: Varma aprikoshalvor med smält after eight på tillsammans med glass.

Nästa vecka är det matildas tur. Att jag lever för tisdagar!

Ps: börjar mitt nya liv imorgon istället.

God natt!


Nytt liv, nya tag

2008-11-04 kl. 01.53 tog jag tag i mitt liv.

Jag skall:
Tvätta oftare
Börja äta frukost
Äta mer regelbundet
Planera matlista/inköplista inför varje vecka
Träna mer
Ta bort det lilla nikotinsuget jag har
Minska alkoholintaget
MInska godisätandet med en rejäl dos

Jag skall innan pension ha:
Hoppat fallskärm
Hoppat bungyjump
Rest jorden runt
God natt / moa

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0